www.birounotarialbucuresti.ro denumit in continuare “site” reprezinta in mediul virtual “Biroul Notarial Riba-Dragomir” denumit in continuare “proprietar”, care detine toate drepturile de proprietate intelectuala pentru materiale prezentate in site. Termenul “utilizator” reprezinta orice persoana fizica sau juridica care acceseaza sau utilizeaza site-ul.

Toate informatiile din acest site sunt considerate informatii publice si vor fi tratate ca atare.

Cu toate acestea, site-ul nu este si nu va fi legal responsabil, sub nicio circumstanta, pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor preluate din alte surse.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea, sub orice forma, a continutului materialelor prezentate în site, de catre orice persoana fizica sau juridica, fara a avea, in prealabil, acordul scris prealabil al proprietarului.

Orice incercare de modificare a datelor din site, fara acceptul proprietarului, determina exercitarea dreptului, unilateral si neechivoc , ca acesta sa faca uz de toate prerogativele sale pentru a se adresa instantelor legale, ce detin competente pentru sanctionarea acestor fapte.